Samen bouwen aan uw bedrijfspand

Wilt u uitbreiden of past uw huidige bedrijfspand niet meer bij uw onderneming? Als aannemer met jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw denken wij graag met u mee.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Een bedrijfspand bouwen of verbouwen

Als ondernemer bent u bezig met de toekomst van uw bedrijf. En overweegt u daarbij een verbouwing van uw huidige bedrijfspand of zelfs de bouw van een nieuw bedrijfspand, dan denken wij graag met u mee. Met onze jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw kunnen wij u adviseren in oplossingen die er zijn voor uw bestaande of nieuwe pand. Wij luisteren naar uw wensen en geven een eerlijk advies over de beste bouwoplossing.

Als u uw bedrijfspand met Aannemersbedrijf Heetebrij wil (ver)bouwen, gaan we eerst met u in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en geven wij u een open en eerlijk advies voor uw bedrijfspand. Daarna gaan onze vakmensen aan de slag op een passend voorstel te maken. Hierin staat wat u van ons kan verwachten. En niet alleen tijdens dit voorbereidingstraject, maar ook tijdens de (ver)bouw blijven we betrokken bij de bouw van uw bedrijfspand, totdat deze is opgeleverd.