Uw huis op maat verbouwd

Als u uw woning wilt verbouwen komt er veel op u af. Wij gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen. Zo verbouwen we samen uw huis, met als doel nog meer wooncomfort.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Uw huis verbouwen

Bent u toe aan meer ruimte, wilt u verduurzamen, een dakkapel plaatsen of levensloopbestendig verbouwen? Of is het eindelijk tijd voor die droomkeuken of badkamer? We willen graag met u meekijken en -denken in de mogelijkheden en betrokken zijn bij uw woonwensen. Wij geven een open en eerlijk advies, waar uw bestaande huis nog mooier en beter van wordt. Zo verbouwen we samen uw huis.

Als u uw huis met Aannemersbedrijf Heetebrij wilt verbouwen, gaan we eerst met u in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen voor de verbouwing en bekijken we de huidige situatie, aan de hand daarvan geven wij u een open en eerlijk advies. Daarna zullen onze vakmensen aan de slag gaan om een passend voorstel te maken. Hierin staat wat u van ons kan verwachten. En niet alleen tijdens dit voorbereidingstraject, maar ook tijdens de gehele verbouwing blijven wij betrokken, totdat deze is opgeleverd.